Literatura

ero tyk (wiersz)

domnul Mandibura

gdy sił nie staje

porzuć viagr koszyki

przyjmij mą radę -

pisuj erotyki

 

jak ten:

 

naga

dumnie stoisz przede mną

jak łyżka

w przedwojennej śmietanie

 


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 13 lipca 2008, 22:58
A nie dało rady tak ładnie zrymować przykładowego, jako wcześniej uczyniono?
ew
ew 14 lipca 2008, 11:58
przemówiłeś do mnie drugą częścią , w pierwszej znowu ocierasz się o płyciznę
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 14 lipca 2008, 18:24
A dla mnie cały wiersz to majstersztyk - początek zabawny, koniec dostojny.
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 14 lipca 2008, 19:16
dziękuję
Justynia15
Justynia15 19 lipca 2008, 01:37
jeste suuperten wiersz
przysłano: 13 lipca 2008 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca