śpisz
a mój sen
po drugiej stronie łóżka
nie sięgam
odejdę
na odległość łazienki
zmyję ciebie z ust ud
odurzenie nie spłynie
śpisz
a mój sen
po drugiej stronie łóżka
nie sięgam
odejdę
na odległość łazienki
zmyję ciebie z ust ud
odurzenie nie spłynie
(u)czucie
- okropnie mi się to czyta.
ust ud ma dla mnie znaczenie...
Dzięki, że mnie chcesz słuchać tak jak mi gra, dziękuję...