Literatura

wycisk (wiersz)

domnul Mandibura

zaczłapane dni półtora kroku

od przerzutni czasu najpierwszego

niedopowiedziane oświadczyny

w worku gardła i sen

o przedwczesnym wyprysku zdrady

 

moje żyły podwiązane twoimi

 

twoje słowa pokąsane moimi


wyśmienity 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Latte
Latte 22 sierpnia 2008, 18:00
Dla mnie rewela :) a puentę se zabieram:P
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 22 sierpnia 2008, 18:08
a bierz!
zieloneciele
zieloneciele 22 sierpnia 2008, 23:42
kurcze, dla mnie nadwyrężony językowo.
bo takie frazy jak:
zaczłapane dni
czasu najpierwszego
wyprysku zdrady
dosyc są niebezpiecznym rozwiązaniem w takim zagęszczeniu i na tak malej przestrzeni. każda z osobna hm...ciekawa.
mieszane uczucia mam. uporządkuję i powrócę.
ew
ew 24 sierpnia 2008, 14:26
od przerzutni czasu najpierwszego
niedopowiedziane oświadczyny
w worku gardła i sen
o przedwczesnym wyprysku zdrady - te wersy smakowite bardzo, i tylko te sobie będę czytała, zaczłapanie zakryłam, dwa ostatnie wersy z zaimkami, również zakryłam i pozostała mi wcale niezła miniatura.
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 25 sierpnia 2008, 09:42
Czyli lecimy na pierwszą.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 22 sierpnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca