pani się rozwodzi
no cóż takie czasy
pan już się wypogodził
przeżyje za nawiasem
za ścianą błysnął flesz
jesień ulice moczy
pan pisze smutny wiersz
pani maluje oczy
chłopiec ze sobą gra
czas się po ścianach wlecze
panu uciekła łza
a pani ciepły wrzesień
słońca ostatnio mało
syn im dojrzewa prędzej
bo państwo się rozstało
na swoje własne szczęście
modny
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz
·
8 września 2008
jesień ulice moczy" - to mi się nie podoba. Wydaje mi się, że wystąpiło przegadanie.
Pozdrawiam!
za ścianą pada deszcz- na za ścianą błysnął flesz
dzięki Michał