Literatura

postęp ? (wiersz)

domnul Mandibura

na zachodzie bez zmian w uzębieniu

przebiłem się przez mur ergonomicznych

udogodnień i z dobrze wpasowanym

w czoło hologramem

stanąłem w uśmiechniętej kolejce

po podręczny zestaw do

niedzielnej eutanazji z pakietem

minut na inne dni tygodnia

całość zgrzebnie zapakowałem i

wysłałem priorytetem

w niedaleką przyszłość

z dopiskiem do mąk własnych


wyśmienity 5 głosów
2 osoby ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
adamladzinski
adamladzinski 19 września 2008, 12:13
:D
stomatolog humor song
:-D
ataraksja
ataraksja 21 września 2008, 13:09
domnul, chwała Ci za esencję czarnego humoru. ująłeś udręczenie podmiotu rzeczywistością tak wymownie a na dodatek literacko-filozoficznie, że biję Ci tak samo mocno brawo, jak Tomkowi Machniakowi. wielkie brawo!
Marek Dunat
Marek Dunat 22 września 2008, 10:38
inaczej, z humorem, do myślenia z uśmiechem a jednak i zadumą .
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 22 września 2008, 12:11
Zgadzam się w 100% z przedmówcami. : )
sens 22 września 2008, 13:31
post punkowskie widzenie świata a w każdym razie jego próba. bo to oni odkryli że jest szaro i do dupy? no moze nie do końca ale najgłośniej o tym krzyczeli. krzyk jest fajny. tylko trzeba wiedzieć co się krzyczy i jak . pozdrawiam
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 22 września 2008, 13:33
ja wiem
sens 22 września 2008, 14:59
:)
daniel tomczyk
daniel tomczyk 22 września 2008, 15:45
obija się o coś co kiedyś napisałem
jak znajdę to wkleję
________
dlatego że podobnie do mnie kiedyś = fajnie
dlatego że nieorginalnie bo ja już kiedyś = niefajnie
przysłano: 19 września 2008 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca