Literatura

strach ma wielkie... pryszcze (wiersz)

domnul Mandibura

entliczek nerwiczek

pryszczaty prawiczek

a na tym prawiczku

babciny szaliczek

 

na randkę człapie pod nosem chlipie

miękną mu nogi na myśl o cipie...

lecz już po wszystkim raz dwa się uporał

i tu pojawia się miejsce na morał

 

 

 


wyśmienity– 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
punkleks
punkleks 22 pazdziernika 2008, 14:43
Zabawne, życiowe. Ot, młodość!
tussilago 23 pazdziernika 2008, 10:15
:-)
aneczka189
aneczka189 23 pazdziernika 2008, 13:01
Fenomenalny. Taka rymowanka z dzieciństwa w nowej formie. Bardzo mi się podoba :))))))
estel
estel 23 pazdziernika 2008, 14:42
Hehe. :)
Jaqint
Jaqint 23 pazdziernika 2008, 19:48
No tak...
Marek Dunat
Marek Dunat 24 pazdziernika 2008, 18:34
:) . podobno już niedługo będzie miejsce dla takich rymowanek .
3EYE
3EYE 27 pazdziernika 2008, 22:48
łe no nie. powala. ^^
przysłano: 22 pazdziernika 2008 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca