czas owy

Grzesiek z nick-ąd

pusto się was zrobiło

co może jeden może więcej

pora na wielką miłość

kiedy opadły ręce

 

czas już najwyższy na nas

na nasz kawałek chleba

każdy był kiedyś zamiast

i nikt kiedy potrzeba

 

zostało kilka wierszy

na pamięć i na szczęście

pora być wreszcie pierwszym

kiedy opadły ręce

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 4 października 2009
anonim
  • Grzesiek z nick-ąd
    tak na pożegnanie-może nie ostatnie

    · Zgłoś · 15 lat
  • Rita
    Piękne są powitania, pożegnania smutne, ale może " nie ma tego..."?
    Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 15 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    "każdy był kiedyś zamiast
    i nikt kiedy potrzeba" - świetne!

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Dobre. Ładne rymy i przede wszystkim treść - w locie złapałem Twoje odczucia.

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Chyba mamy podobne przemyślunki ostatniemi czasy.

    · Zgłoś · 15 lat
  • Kasia     Czyżewska
    pożegnania mają to do siebie, że rodzą specjalne słowa. mam nadzieję, że to nie ostatnie.

    · Zgłoś · 15 lat
  • anhelus
    pięknie napisane,przemawia,trafia, powala... pozdr

    · Zgłoś · 15 lat