Literatura

sexodyna (wiersz)

domnul Mandibura

kultura nakazuje podziękować za taki orgazm

wiosenny choć się szarzy marzec

poranny przedśniadaniowy prezent

bez opakowania

gratis po nocy do końca zdawałoby się wydyszanej

 

ranek – słów przeostrożne dobieranie – wieczór

znowu ściągam z ciebie dzień

odcisnął się tu i ówdzie blednącym szlaczkiem

zacieśniamy pościelowy związek

za oknem księżycowi światłem się odbija

 

obiecałaś mi pokazać jak się stroszy piersi

jak się brzuchem mowę odbiera

jak włosami opowiedzieć dzieciństwo

obiecałaś wygiąć się w japoński mostek

 

doszalej mnie do końca

jutro nie jest przewidziane


dobry 11 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
kropkanadi
kropkanadi 4 marca 2010, 11:56
doszalej mnie do końca
jutro nie jest przewidziane

B.D.B. napisane.Przyszedł mi na myśl film na podstawie książki Orwella pt. " Rok 1984 ".Pozdrafki
Rita 4 marca 2010, 22:40
znowu ściągam z ciebie dzien i tzrecia z super finałem
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 8 marca 2010, 20:19
I mocno i subtelnie. Dzień odcisnął się blednącym szlaczkiem, ale jeszcze jest czas. Fajnie w przedostatniej - pomysł, że ciałem można opowiedzieć wszystko.
Tommy Gun
Tommy Gun 9 marca 2010, 21:35
No, no. Prezent choćby i bez opakowania :)
A ja czytając, albo się pomyliłem, albo chciałem odczytać miast "stroszy piersi" "stroi piersi", no tak jak się instrument (a piersi nim są) stroi. Cóż, może nie licuje z wersem poniższym, chociaż.... Ale to takie moje drobne wtręty... Zaraz, czy wtręt... nie chyba wtręty, bo piersi są przeważnie dwie :)
Tekst miodny.
Pozdrawiam serdecznie!
przysłano: 3 marca 2010 (historia)

Inne teksty autora

greciszek
Kuba Nowakowski
po wołanie
Kuba Nowakowski
ciemno
Kuba Nowakowski
akeda 2018
Kuba Nowakowski
ekstradycja stacha palucha
Kuba Nowakowski
niewzruszony
Kuba Nowakowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca