gdy toną liście ciepło umiera
milcząc ktoś woła sny
miłość zasypia wieczystym snem
gdzie pływa kamień prawda wietrzeje
podaruj panie płomień nadziei
który nie zgaśnie w ostatnie dni
gdy toną liście ciepło umiera
milcząc ktoś woła sny
miłość zasypia wieczystym snem
gdzie pływa kamień prawda wietrzeje
podaruj panie płomień nadziei
który nie zgaśnie w ostatnie dni
takie za bardzo prze kolorowane, jak dla mnie
Bo poszczególne frazy mi się nie podobają, ale całościowo tekst przemawia.
Wywaliłabym interpunkcję, bo już teraz praktycznie jej nie ma. Dopisanie brakujących kropek wydaje mi się gorszym rozwiązaniem niż wymazanie istniejącej (i przecinka). Ale możliwe, że to tylko takie moje zboczenie (tudzież fanaberie).
Generalnie rozumiem przekaz i trafia on do mnie, ale wykonanie mnie nie zachwyciło. Umiesz lepiej.
Niestety na "nie".
Ps. Nie ma już funkcji "usuń wiersz" , ale pewnie da się to zobić przez Wielkie Cięcie ?
jak radzi Jacek . Mam nadzieję, że nie będzie za bardzo bolało
Pozdrawiam