Literatura

nawet jeśli ja tobie a ty mnie nie musimy się tłumaczyć (wiersz)

abojawiem

nigdy nie ukrywałem

jaki jestem a jestem

jak się okazuje - pisz

wymaluj - potworem i to

do potęgi a przynajmniej

taki mnie spotyka afront

 

chociaż wcale nie pierwszy

i nie ostatni ale wczoraj

mógłbym nie przeżyć -

i nie stało się nic

i Bogu dziękuję

i kto wie czy przeżyłem -

 

w każdym razie znowu

mnie nie ma

człowiekiem którym byłem -

i tak bez końca - jestem

i mnie nie ma

ten sam - nie tym samym

tym samym - nie ten sam


przysłano: 23 pazdziernika 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca