Literatura

? (wiersz)

gaj

jestem? 

to takie wzniosłe

widoczne
kim?
trochę zbyt dumne
mam godność
nie?
stoję w świetle
mrok odpycha
strach?
blask otacza
nic nie widzę
tak?


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
fido 25 listopada 2013, 21:06
Bardzo ciekawa kompozycja
Mithril
Mithril 26 listopada 2013, 15:40
czkawkowizm jest....................."wiersza" nichuchu
gaj
gaj 26 listopada 2013, 16:27
:-)
calvados
calvados 5 grudnia 2013, 10:04
Podoba mi się, ot...
przysłano: 25 listopada 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca