Literatura

Tulip(any) z częstochowy (wiersz)

CDE

myślę że chciałbym być

miłościwie miłowany

dotykający i dotykany

nawet czasem zatroskany

 

bez powodu podziwiany

szczęściem zamaskowany

głupotą nagradzany

pozytywnymi myślami otaczany

 

zawsze wyspany

regułami przygotowany

od nieszczęścia wygotowany

zakochany


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 4 stycznia 2014, 17:39
coś w tym rodzaju, jak beka to beka;)
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 4 stycznia 2014, 17:41
czemu nic ostatnio nie wrzucasz?
...
... 4 stycznia 2014, 18:18
miłościwie miłowany
dotykający i dotykany

to z podobaniem:)
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
nie za wiele tych identycznych rymów?
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski 5 stycznia 2014, 00:17
co do rymów - tytuł;)
Tessa5544
Tessa5544 10 stycznia 2014, 04:19
To mi przypomina faktycznie Czerwony Tulipan ..... znam to jestem z Mazur
przysłano: 4 stycznia 2014 (historia)

Inne teksty autora

to świat memów i gifów
Paweł Lewandowski
Zaraza
Paweł Lewandowski
Podaj mi dłoń
Paweł Lewandowski
Spotkanie
Paweł Lewandowski
Ściany
Paweł Lewandowski
Mówisz, że człowiek
Paweł Lewandowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca