miasto po deszczu

Jacek JacoM Michalski

w wielopiętrowych kałużach

światła naplute przez okna

udają utopione gwiazdy

na rogu stoi sucha pizda

oczy ma mokre jak popiół

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 16 lutego 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    I nikogo to nie rusza

    · Zgłoś · 10 lat
  • calvados
    Razi przekaz, nie posądzaj o pruderię, razi wulgaryzmem, bo jest tylko wulgaryzmem.

    · Zgłoś · 10 lat