gramy

Jacek JacoM Michalski

nie ważne jak

jestem tym kogo udaję

 

święty Piotr wpuści

najlepszych kuglarzy

a piekło jak to piekło

czyta rewersy masek

zaplecza kolorów

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 5 marca 2014
anonim