wiatrak

Jacek JacoM Michalski

to czego nie widać

łączy i rani chmury

słoje drewna wpisane

w strukturę wody

przez skrzydła które nie niosą

bo zbyt blisko krzyża

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 8 marca 2014
anonim