jak telewizja trwam

Jacek JacoM Michalski

jestem niewolnikiem korporacji
z niej płacę rachunki dzieci
które i tak mnie opuszczą
więc może zawał lub wylew
to nie najgorsze rozwiązanie
zamiotą szybko i nieodwołalnie
byt co jak odbyt mnoży smród
kwestia wyboru albo przypadku
Bukowski by się uśmiał

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 10 marca 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    prawda.

    · Zgłoś · 10 lat