O pół butelki Rosso za dużo

Piramida88

 

Nawet nie wiem czy mu się podoba

Napoleon w skórzanej oprawie bo tylko

na mnie spogląda Gdzieś po - trzask

- ane leżą słowa Teraz jest cisza na

 sznurku i od jednej do drugiej połówki

buja się Cisza która ma usta jak węzeł

zaciśnięte i trzaska TRZASKa po oczach

(znowu) pękły okulary Wszystko przez

Martini...

 

 

Katowice 17/06/2014

Piramida88
Piramida88
Wiersz · 17 czerwca 2014