Literatura

Technika Campbella (wiersz)

Potisz

w ramach przywoływania
na ucztę między pierwszą a drugą
młodością

 

przy fabrycznym świetle osiągnął
niedojrzałość wypełnioną
obietnicą matki

 

od siebie dodał
tyle charakteru ile zdoła pomieścić
jego sztuka


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 6 marca 2015 (historia)

Inne teksty autora

Przekonanie
Potisz
Opuszczeni
Potisz
Próba
Potisz
Klęczącemu
Potisz
Łaska
Potisz
Skrępowanie
Potisz
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca