Literatura

No tak (poniekąd komentarz do Twojej rywalki) (wiersz)

abojawiem

Z tamtych lat

moją kochanką jest

tylko moja linijka.

Ale jeśli nawet

ludzie odchodzą,

zostaje miłość.

A co do tego,

co jest teraz,

to powiem tylko,

że raz jest daleko,

a raz blisko.


przysłano: 26 marca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca