Literatura

fiołek (wiersz)

typ

fiołek

na cmentarzu

taki serdeczny

 

można przecież

zdeptać

i zapomnieć

 

lub pochylić się

by dostrzec jego

refleksyjne pastwiska

śpiewne kościoły

 

czego żałuje

czy słucha

death metalu

 

mój fiołek

widziany

na cmentarzu


niczego sobie– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 29 kwietnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

Bramy
slavic player
Przewozy
slavic player
Przystanki
slavic player
miastowe rozkminy
slavic player
kosmiczny turner
slavic player
nowe strategie
slavic player
kuźnia młodości
slavic player
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca