sieroctwo

Jacek JacoM Michalski

pogmatwany splot gałęzi 

cierniste połączenie nerwów

tunele korzeni  

do żywego mięsa ziemi

związek z jokastą

coś czego nie wolno

i nie trzeba

choć to przymus

- dociec

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 3 maja 2015
anonim