spartanie

Jacek JacoM Michalski

staniemy plecami do siebie
wystawieni tylko na zdradę
ufni w dotrzymanie wiary
związani za cenę życia
paktem podpisanym krwią
gdy nasze kości wiatr rozwieje
zostanie po nas echo braterstwa

 

przez wieki tęsknić za nim będą
szukając ostatecznej więzi
w bitwach i na barykadach
zawsze za stracone sprawy

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 21 maja 2015
anonim