Literatura

czy ja wiem (wiersz)

abojawiem

czy ja wiem

czy ja w życiu

czegoś żałuję -

a jednak żałuję

czegoś czego

jak mogłem

nie zrobić -

choćby się

zranić zabić i to

wcale nie poniekąd

 

dopiero wtedy

co bym nie wiedział

wiedzieć od poszewki

(także więc

od dupy strony

co to się może

mylić z duszą)

czy każde zło

jest takie złe

 

a to co święte

czy takie święte -

ale musiałbym

się przełamać

a nie być łamagą - 

lecz to ci sztuka

nie lada jaka

nie łamać się -

tylko przełamać


przysłano: 4 sierpnia 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca