bez zbędnego tytułu

Grzesiek z nick-ąd

 

nie mogę się stwierdzeniu oprzeć
gdy PiS się rozsiadł już wygodnie
że gdy Polakom jest zbyt dobrze
pragną by było im cudownie

tyle że kraj to nie ogródek
który zachwaścisz i wypielisz
można by rzec że jakimś cudem
diabli się sami w rządzie wzięli

za kilka lat albo pokoleń
czas się wypowie po co przyszli
na szczęście ja już dziś pierdolę
obłudę z nutą nienawiści

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 19 grudnia 2015
anonim