od dawna nie piję
a czuję się pijany
wyszło szydło z balbiny
strachem na lachy
i tańczy jak chochoł
na obcych salonach
zatarte zdrady
w kolejnych posłowiach
nazywają każdą prostotę
Kain został wzorem patrioty
a werbalizm rozluźnia pośladki