mechanizacja

Jacek JacoM Michalski

zapamiętana niepamięć

przetrwa wspomnienia

jak książka odarta ze słów

zapełni papier symbolami

 

bezręki blues zaufa nienawiści

nanosząc na miłość blizny

wszystkim super mieszczanom

pożądającym namiastek

   

nie rozumiejąc zapowiedzi

zapominamy poprzedni wiek

poprzez cierpienie bezgraniczny

w każdej przeszłej sekundzie

 

improwizujemy w cyklach

powtarzalne zakończenia

jak wszystkie małpy z brzytwą

wiecznie sobą zadziwieni

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 12 marca 2016
anonim