król

Jacek JacoM Michalski

był barwnym motylem co żądlił jak osa

ikoną swoich czasów

w drżących dłoniach niósł ogień

jak światło bluesa

feniks ringu nie wstanie na osiem

legendy wyliczyć się nie da

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 12 czerwca 2016
anonim
  • Mi Lo
    ależ nie mam wątpliwości, że Ali był tylko jeden

    · Zgłoś · 8 lat