nic to

Grzesiek z nick-ąd

"nasrało się nam panów poetów
że nie wspomnę o czcigodnych paniach
poezji w tym wszystkim jakoś nie czuć
tylko fetor od tego nasrania"

po przeczytaniu wierszy kilku laureatów kilku konkursów w kilku miastach z przeprosinami dla kilku czytelników

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 4 września 2016
anonim
  • Mithril
    ...po Wielokroć; ZAISTE!!!!

    · Zgłoś · 8 lat
  • Ir
    "Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą." /Dzień świra/........................zapominają, że poetami też nie są.

    · Zgłoś · 8 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Świete słowa świete słowa
    Literatura laptopowa

    · Zgłoś · 8 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Takie wiersze powinny być polecane.

    · Zgłoś · 8 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Grzegorz B.
    ...zamów szambiarza, albo przewietrz lokal...chyba trochę przesadziłeś...

    · Zgłoś · 6 lat