pewna niepewność

Grzesiek z nick-ąd

pewności miła wcale nie chcę

bo pewność ludzi otumania

weź mnie takiego jakim jestem

bez żadnych ale proszę w zamian

 

z całym nadmiarem uwielbienia

do rzeczy prostych przez to pięknych

tylko mnie miła nie chciej zmieniać

bo cięty kwiat na pewno zwiędnie

 

pozwól mi miła spod koszuli

rozdawać drobne i żyć biednie

takiego możesz mnie przytulić

takiego możesz kochać pewnie

 

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 9 października 2016
anonim