wypominki

Jacek JacoM Michalski

zapalam świeczkę słowa wszystkim

na których groby nigdy nie dotrę

im dalej w las tym więcej

kątów prostych scalonych gwoździem

rosnących jak wspomnienia po deszczu

wspólnotą żywych i zmarłych

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 1 listopada 2016
anonim