była żona mojego kumpla menela
świeci jak gwiazda gwiazd
dla telewizyjnych abderytów
zbyt inteligenta by nie wiedzieć
oddała sarkazm za banknoty
i nic w tym złego kolego
albo koleżanko Kalego
sprzedaje się to co się sprzedaje
szybko łatwo i przyjemnie
ćmy barowej nikt na żywo
oglądać nie chce
Frank Zappa nie żyje
zagrałby im lub nam gitarą na nosie
oni by nie zauważyli
a nam mogłoby się spodobać
jeżeli są jeszcze jacyś my czy oni
oglądać nie chce