mgła

Jacek JacoM Michalski

moja dzika kochanko

nasyć się głodem

nic na to nie poradzę

choć łzy płyną wściekłe

 

musisz iść za mną do piekła

i dobić mnie raz jeszcze

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 31 marca 2017
anonim