żagle

Jacek JacoM Michalski

źródło staje w ogniu jak lont

ziemia zawieszona na piórku

lustrem zim zakłada buty

kulejącego czasu

 

żyjemy z ust do ust

z uszami nadętymi wiatrem

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 16 lipca 2017
anonim
  • Mithril
    "żyjemy z ust do ust
    z uszami nadętymi wiatrem"

    ...i tu jest clou :-)

    · Zgłoś · 7 lat