widma

Jacek JacoM Michalski

czerń prowadzi najdalej

poza horyzonty i złudzenia

wystarczy zamknąć oczy

tylko ślepcom światło nie zabiera

przestrzeni

ich kredki mają jeden wymiar

dla wszystkich stron

nieskończony

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 8 września 2017
anonim