między nami nic

Grzesiek z nick-ąd

byłem dzisiaj w chruśniaku
naszym wspólnym więc starym
nie ma już w nim dzieciaków
nie ma słońca i malin

nie ma twoich uśmiechów
i gałązki łaskotki
nie ma wina i grzechów
ani ciotki idiotki

która chciała zabronić
nam miłości najpierwszej
nie ma też twoich dłoni
przytulonych do wierszy

za to jest dotyk ciszy
zapach wspomnień o tobie
przyjedź miła usłyszysz
chruśniak tęskni jak człowiek

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 9 września 2017
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    jestem robotem i mam romans z kotem
    (przepiękny)

    · Zgłoś · 7 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Małgorzata
    Cudowny

    · Zgłoś · 7 lat