morfina

Jacek JacoM Michalski

siedzę w ciemnym kącie

zagryzam ból

ten nawet zabawnie

wygina mnie dadaistycznie

jestem kawałkami porcelany

jak fontanna pisuaru

rozbita na posadzce

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 11 października 2017
anonim