infralapsarianizm

Jacek JacoM Michalski

światło śpi w głowie

przymus na szynach

w podziemnych stacjach

 

ciężary milczą szkłem

dają równowagę na obie nogi

obrońcy życia budują szafot

 

drzewa i tak urosną

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 21 kwietnia 2018
anonim