najprawdziwsza prawda

Jacek JacoM Michalski

oto prawdziwy patriota

stoi obok jeszcze bardziej prawdziwego patrioty

w tłumie super gigantów patriotyzmu

symbole na ich koszulkach są hiper patriotyczne

nad głowami powiewają im flagi z chińskiego materiału

na nogach mają amerykańskie buty z pakistanu

a kostka brukowa pod uber patriotycznymi stopami

jest po angielsku made in germany

 

najzabawniejsze jest to

że są tak bardzo biali jak czarne mają dusze

wprost ze starych żelazek

zależnie od bytów

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 24 kwietnia 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz