Literatura

Neo Cel(y)na (wiersz)

Tomasz Kucina

 

Celina była od Bortolomeo. w pięć minut jo podstawiali

bejca full opcja. szybki dymki. klima i audio z subem

na hajzie dypsomaniaków. szła w gaz klęła jak szewc. czasem brała na fleki

kult Kazika. na halo kurs samczym kretynom popędu. Korwin był wtedy kr(u)lem

na rzęsy zanęci. białka wywali. jak wyższa pierdolencja

unc unc hyżo. przez kolumny. gitary kaszlo. w dupie cyrk w głowie karuzela

unc unc tańczy maniurka Celinka niewytrzeźwiałka od soboty. puk puk

bez kół. na cegłach podwożo sąsiada. blaszczył pytonga. zabrali z klopa

pyta czemu Celina? bo zawsze chciała lolać frajera. miss hajsu i lokówka

ochrzcili jo po kursie na rentmena. w city żebrała na "rumuńska panda"

po fakcie włączyła mu sie maczogadka. widać dziadek miał freda

Iwo to tajny jeździec zakwita na czerwono pod bluzko Celiny. Fonso Al

master of flamaster. w imię zasad. sk..y! o kurtoza. krzyczy do portmonety

pomarańczowy filter. dali pojarę jak pacyn walczył z tygrysem

czajs dżezy. ręce i nachy opadajo. zara podjedzie kabaryna

 

VIVAT CELINA !

--


przysłano: 7 maja 2018 (historia)

Inne teksty autora

Babsztylnik
Tomasz Kucina
Tożsamość Harper
Tomasz Kucina
Mikro-wymiar
Tomasz Kucina
Czarny Harlem
Tomasz Kucina
Inauguracje kawiarni
Tomasz Kucina
Narodziny Zbawiciela
Tomasz Kucina
Fałszowane fanatyzmy
Tomasz Kucina
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca