powietrze

Jacek JacoM Michalski

odkryłem że żyję

szkoda że czas się kurczy

każdy oddech otwiera ramiona

chłonę wszystkie uczucia

pomiędzy jednym a drugim

na końcu pętli

pokazuję się jeszcze

kiedy gra muzyka 

 

mam w oczach przyjaciół

mam obok ukochanych

jestem szczęściarzem

sekundy mierzą nieskończoność

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 13 maja 2018
anonim