krótki wiersz o karmie

Grzesiek z nick-ąd

Mówisz że facet to jest świnia
I jeśli nawet tak już myślisz
to lepiej mu nie przypominaj
bo ci się ziści

mówisz kobiety jakieś inne
i nawet jeśliś tego pewny
spróbuj zwyczajnie to przemilczeć
bo ci się spełni

gdy mówisz że już wiesz kim jestem
bo powiedziałem ci kim bylem
stać nas człowieku na coś więcej
pomilczmy chwilę

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 18 maja 2018
anonim