Gdy coraz ciszej do mnie piszesz
to jakby żaru w nas ubyło
i już sam nie wiem czy wciąż słyszę
jak w twoich słowach pachnie miłość
Gdy coraz głośniej we mnie dudni
spokój twych wierszy zaniechanych
to sam już nie wiem w jakiej studni
echo po tobie pozostanie