Filozoficzny

Konrad Koper

Gdy lalki monotonie kołysały się,

wywracając martwe oczy,

byłem w transie.

 

Lecz gdy przemówiły, ocknąłem się.

Odzyskałem wiarę…

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 stycznia 2019
anonim