Literatura

nici (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

brud jest taki plastyczny

pozwala brodzić w smrodzie

moje ja ukrzyżowane

przez wielką dziurę

dostaje alibi od gwoździ

karaluchy wypełzają z duszy

nażarte tajemnicami

piłat depcze je z uśmiechem

 

to tylko zmiana pogody

nakręca wszystkie katarynki

 

daj mi o co poproszę

albo spierdalaj na druga stronę

rozkrzyżowanie jak przekleństwo

zmieniłoby bieg tego i owego


wyśmienity 1 głos
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 1 kwietnia 2019, 15:15
Turpizm w okazałości !!
Mithril
Mithril 3 kwietnia 2019, 20:02
"to tylko zmiana pogody
nakręca wszystkie katarynki"
przysłano: 1 kwietnia 2019 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca