nieciągłość

Jacek JacoM Michalski

umysł jest czerwony od rdzy

pływa jak ogień w chaosie

krew we krwi fermentuje do upojenia

 

to tylko rozpad tkanek

nic nadzwyczajnego

pusta skorupa przenosząca iskrę

 

pękają bańki klepsydry

czas zamienia się w plamy

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 2 sierpnia 2019
anonim