Muszla

Konrad Koper

Ocean wyrzuca skarby.

Woda zbiera się i szumi…

 

Oddalam się od żywiołu.

 

Przykładam muszlę do ucha,

słyszę jak lekko szemrze duch.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 18 stycznia 2020
anonim