Literatura

krótki przewodnik po młodej współczesnej poezji polskiej (wiersz)

Izabela Szela

rzygałeś do rana

z palcem w ustach nad sedesem

donosiłam ci świeże słowa

na przepłukanie gardła

 

masz słabą głowę

 

w teatrze po premierze

znowu zapomniałam przedstawić cię

redaktorowi tej znanej gazety

o zasięgu krajowym

 

misiu jesteś wielkim poetą


niczego sobie+ 2 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 4 kwietnia 2020, 12:38
...zmarnowany czas
Izabela Szela
Izabela Szela 4 kwietnia 2020, 12:56
misiu.....naprawdę?
marzena
marzena 4 kwietnia 2020, 13:30
:-)) super :-))
Izabela Szela
Izabela Szela 4 kwietnia 2020, 13:55
Marzeno, dziękuję :) Jesteś boska :)))
marzena
marzena 4 kwietnia 2020, 14:54
youtu.be/QxK26Q8q1lA :-))
przysłano: 4 kwietnia 2020 (historia)

Inne teksty autora

garść ryżu
Izabela Szela
jatka na rynku w Tebach
Izabela Szela
sonda uliczna
Izabela Szela
olimpia kebab
Izabela Szela
bo między nami
Izabela Szela
już się nie boję
Izabela Szela
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca