Literatura

wolumetria duszy (wiersz)

LydiaDel

 

życie pozostawiło ślady 

na mojej duszy

 

demony przeszłości

oplotły ją siateczką 

zmarszczek

widzialnych tylko dla mnie

 

na modelowanie za późno

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
12 kwietnia 2024, 14:50
Nie pomoże puder róż
kiedy próchno już.
LydiaDel
LydiaDel 14 kwietnia 2024, 10:27
Dosłownie. Widzę, że zrozumiałeś.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 9 kwietnia 2024 (historia)

Inne teksty autora

Zostań
LydiaDel
samotność
LydiaDel
dylemat
LydiaDel
wyścig z czasem
LydiaDel
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca